Wednesday, November 24, 2010

psssttttt...cikgu Hanisah nak ajar nih! (:

 
Assalamualaikum semuaaaaaaa~ :)

Hauuccchuuuummm!! OH! banyaknya habukkkk- habuk.al-malkumlah,lama dah tak update blog kecik nih.KALAU-KALAU ada yang menunggu,sooorylah! kadang-kadang tak ada masa,kadang-kadang tak ada cerita,kadang-kadang internet buat hal,kadang-kadang ada hal menggangu, tp selalu-selalu malasssss. :D

owh! lupa nak bagitau.kalau korang tak tanya pun,memang saya nak bagitau jugak! sekarang saya dah ada dekat rumah tercintaaa! lepas je exam abis semalam,tanpa melengahkan sesaat pun masa  saya terus cabut balik rumah! Exam habis pukol 4,pkol 4.40 dah ade kat KL sentral dah.pantas tak? pantas tak?? :P hooyehhhhhhh! selamat tinggal UPM. see yaa! :P

sebenarnyakan,hari ni saya nak ajar cara pakai shawl! ye,pakai shawl! walaupun saya bukanlah kipas-susah-mati shawl,pakai pon tak berapa nak betul lagi.Dalam almari tu pun,ada berapa helai je pun shawl.Tapikan,saya betul betul betul betul betul tak sangka ada jugak manusia yang tanya macam mana saya pakai shawl!!?? *blushing*
Alahaiiiii,saya main lilit-lilit ajelah! Tak secantik,sekemas orang lain pun!
Tapi bila di tanya, si penanya cakap:

"CARA PAKAI SHAWL TUTUP DADA"

ohoooooo.oke.saya faham! tapi itu pun saya lilit-lilit aje.saya tak reti nak ajar-ajar ni.Malu tahu nak ajar orang lain padahal diri sendiri pun tak betul lagi.haha :D

Teeetaaapiiii, setelah dipikir-pikir balik,tak salah rasanya saya ajar kan? kongsi-kongsi ilmu yang tak seberapa nih.ecececececce~

Tapi buat awak yang bertanya, sooooorylah kalau tak puas hati.saya bukan pro oke? dan buat korang-korang semua tolongla jangan gelak-gelak tengok video ni faham?! AMARAN nih! haha :D



dan






tolong









jangan










bunuh diri










lepas










tengok







video









ni oke? HAHAHA :D



presenting......tadaaaaaaaaaaaaa!! *tak penah-penah aku letak video.





video

Hendaklah mereka (perempuan) melabuhkan kain tudung hingga menutupi dada-dada mereka. ” (An-Nur : 31)

*pesanan untuk DIRI SENDIRI,dan semua! :)
 


Monday, November 1, 2010

Tahu apa rasa R.I.N.D.U?

Assalamualaikum w.b.t n selamat berfinal exam semuaaaaa~ :P


                                                       Hari terang.
                                                   Matahari garang.
                                                        Angin deras.
                                                  Berhembus ganas.
                                                           Hati?
     Hati rindu.
     Tertusuk kalbu.






                                       R.I.N.D.U mereka tahu?
Noooo.no..noooo!! Tak tipu ok..Hari ni angin kuat! Dah rase macam buat iklan shampoo dah nih! Walhal dalam rumah je pon.kehkehkeh :P

Mak,abah khamis ni Nisah balik eyh? (konon-konon dah abeh final.padahal 1 paper pon belom :P )
Mak,Nisah nak ikan stim mak yang paling sedap di dunia tu tau.Lepastu nak mengadu subjek grammar susah. :P
Lepastu nak tengok tb lama-lama.Lepastu nak keliling rumah banyak-banyak kali.hoyehhhhh! (-.-")

( I know u read this mak)  :)

Abah,balik ni tak payahla Nisah set alarm kat handphone kan? sebab mesti abah gerak pagi-pagi pastu tolong bukak kan pintu bilik dengan bukakkan lampu kan? dengan tujuan menyilaukan pandangan,dan secara otomatik Nisah pun kena bangunla.Pastu abah panggil nama penuh part paling best tuh! (--")

NUR HANISAH SAFIAN......bangun.
NUR HANISAH SAFIAN..... bangun..
abah dah nak pegi surau ni.bangun,bangun.
NUR HANISAH SAFIAN.....

strategi abah memang bestlah! huahuahuahua.kan abah kan? psiko owhh.

























Tak payah tanya.For sure aku rindu korang!
Dari kiri : kakak tersayang, kakma tersayang, saya yang tamak belon,muz tersayang,muiz a.k.a adik tersayang!! :D
rindu.RINDU.rindu.RINDU.rindu.RINDU.rindu.RINDU.rindu.RINDU.rindu.RINDU.rindu.RINDU.rindu.RINDU.rindu.RINDU.rindu.RINDU.tahu?  iskkkk.iskkkkkk.ni maleh nih! :'D


psssst: Setiap hela nafas.Setiap detak jantung.Saya R.I.N.D.U mereka. :'D


Sekian,
NURHANISAHSAFIAN.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails