Wednesday, November 24, 2010

psssttttt...cikgu Hanisah nak ajar nih! (:

 
Assalamualaikum semuaaaaaaa~ :)

Hauuccchuuuummm!! OH! banyaknya habukkkk- habuk.al-malkumlah,lama dah tak update blog kecik nih.KALAU-KALAU ada yang menunggu,sooorylah! kadang-kadang tak ada masa,kadang-kadang tak ada cerita,kadang-kadang internet buat hal,kadang-kadang ada hal menggangu, tp selalu-selalu malasssss. :D

owh! lupa nak bagitau.kalau korang tak tanya pun,memang saya nak bagitau jugak! sekarang saya dah ada dekat rumah tercintaaa! lepas je exam abis semalam,tanpa melengahkan sesaat pun masa  saya terus cabut balik rumah! Exam habis pukol 4,pkol 4.40 dah ade kat KL sentral dah.pantas tak? pantas tak?? :P hooyehhhhhhh! selamat tinggal UPM. see yaa! :P

sebenarnyakan,hari ni saya nak ajar cara pakai shawl! ye,pakai shawl! walaupun saya bukanlah kipas-susah-mati shawl,pakai pon tak berapa nak betul lagi.Dalam almari tu pun,ada berapa helai je pun shawl.Tapikan,saya betul betul betul betul betul tak sangka ada jugak manusia yang tanya macam mana saya pakai shawl!!?? *blushing*
Alahaiiiii,saya main lilit-lilit ajelah! Tak secantik,sekemas orang lain pun!
Tapi bila di tanya, si penanya cakap:

"CARA PAKAI SHAWL TUTUP DADA"

ohoooooo.oke.saya faham! tapi itu pun saya lilit-lilit aje.saya tak reti nak ajar-ajar ni.Malu tahu nak ajar orang lain padahal diri sendiri pun tak betul lagi.haha :D

Teeetaaapiiii, setelah dipikir-pikir balik,tak salah rasanya saya ajar kan? kongsi-kongsi ilmu yang tak seberapa nih.ecececececce~

Tapi buat awak yang bertanya, sooooorylah kalau tak puas hati.saya bukan pro oke? dan buat korang-korang semua tolongla jangan gelak-gelak tengok video ni faham?! AMARAN nih! haha :D



dan






tolong









jangan










bunuh diri










lepas










tengok







video









ni oke? HAHAHA :D



presenting......tadaaaaaaaaaaaaa!! *tak penah-penah aku letak video.






Hendaklah mereka (perempuan) melabuhkan kain tudung hingga menutupi dada-dada mereka. ” (An-Nur : 31)

*pesanan untuk DIRI SENDIRI,dan semua! :)
 


62 comments:

Anisa Hang Tuah said...

fuyoo
dah ade kat umahh
bestnyeee

nis masih tak hbs exam lg

hohoho

::FAIZ FARISH:: said...

suka ayat last...

PinQib said...

hehehe.. akhirnya''

sy x suke pakai tudung lilit ^^

PS: SORRY LAMA TAK MELAWAT, BZ N KELANTAN BAD LINE COVERAGE.. ^^

PinQib said...

hehehe.. akhirnya''

sy x suke pakai tudung lilit ^^

PS: SORRY LAMA TAK MELAWAT, BZ N KELANTAN BAD LINE COVERAGE.. ^^

hamzah ian said...

lawak weh gua tgk video ni.. har har har..

lagu blog ni buatkan gua tak dgr apa benda lu ckp..

hans said...

hahaha
cool

P/S :Dasyat! Memang Dasyat! Kepada Lelaki! Awas Jika Anda Berjalan Keseorangan!

P/S : Kutipan Filem 2 Alam? Korang Tahu Ker Dah Berapa Juta? Meh Tengok Sini

Mata Hati said...

bertudung akan menyerlahkan keayuan seseorang wanita

Abd Razak said...

Salam...

Selamat bercuti...

sengal ke aku? said...

haha!part yang dekat2 last tu, boleh plak terkantoi..

Juwairiyah said...

haha tahu takpe. tergelak-gelak tgk vids neh. hehe.
act, kalo teringin nak pakai shawl, boleh gak. tp takot jarang lerr. adoih2

h A n Y S said...

hahahaha! comel giler edit muke siap ade asap2 tu lg!! siyes klaka! ;p

NICK IRFAN said...

video apa plak ni? xpdt nk tgk lagi intenet low

E.d.Y said...

macam2 dah cara pakai tudung

NOOR FATIN said...

ada banyak shawl tapi tak reti pakai pun..kah3.. men lilit je. tu pn kalau kat umah je baru pakai. sebab ada mak. kalau pegi asrama malu nak suruh kawan pakaikan so simpan dalam almari je la. sapa nak pnjam, amek la..kekkekeke

noorafzan said...

alaaa..internet amat lembab di sini..
so, nanti saya tgk.
nak tahu gak cara pakai shawl.
=)

░♥si lampu neon♥░ said...

THANKS ;) TAPI TAK PAT NAK PLAY VID...TENET LAMBAT T_________T

I*K*T*I*R*A*F said...

Anisa Hang Tuah:

nis,all d best yeh? (:

I*K*T*I*R*A*F said...

::FAIZ FARISH:: :

suke jugaklah! hekhekhek :P

I*K*T*I*R*A*F said...

PinQib:

hamboihhhh 2 sekali komen! haha :D

I*K*T*I*R*A*F said...

hamzah ian:

pauselah hamzah.her her =.="

I*K*T*I*R*A*F said...

hans:

thanx! :)

I*K*T*I*R*A*F said...

Mata Hati :

setuju sesangatlah! (:

I*K*T*I*R*A*F said...

Abd Razak :

wasalam.

yieeehhaaaaa~

*cuba untuk mengexpresskan keseronokan di situ yeh.

muehehehe =.="

I*K*T*I*R*A*F said...

sengal ke aku? :

tu lah! ish.

I*K*T*I*R*A*F said...

Juwairiyah :

shawl ade banyak jenis/saiz dik! bolehla cuba.

hahaha :D

I*K*T*I*R*A*F said...

h A n Y S :

ouh! model tu memang dah comel.ececece!~

I*K*T*I*R*A*F said...

NICK IRFAN :

nanti line dah ok,tengoklah.yg pasti,bukan video lucah!

hahhahahhahahhhahaha =.="

I*K*T*I*R*A*F said...

E.d.Y :

jangan pakai tudung saji dahhh.kan?

lalallalalalalla~

I*K*T*I*R*A*F said...

NOOR FATIN:

samelah kite! jarang pon pakaii.

sepp-seppp!

I*K*T*I*R*A*F said...

noorafzan :

heh.silakan.silakan *blushing*

I*K*T*I*R*A*F said...

░♥si lampu neon♥░ :

lambat? suroh tenet tu lari skit.biar laju.


muahahhahahhahah~ :D

eszol said...

sakit hati tgok tudung lilit tayang dada

cHoCOLaTe said...

eh2, da aplot da? len kali kite buat cara2 nak buat jemput2 lak. wkwkwkwkwkwkwkwkwk XDD

ct kamila said...

owh..sy suka entry ni..

wink2 (smbil kenyit2 mata)
hehe

:P

Ms. Dyla Qistina said...

alhamdulillah takat ni dah ada cara pakai shawl ttp depan dan blakang skali :) nanti usna kongsi2 kan.

Fakhrur Razi berkata said...

huahua ak xpakai shawl pun

tapi klakar gle video nih
dgn effect wc kau tu lagi =.="

Midi & Sue said...

salam..jemput datang ke blog tutorial MsueRooMz

anamizu said...

kelakarla effect misai tu..hik3

sekamar rindu said...

salam....

tersenyum2 baca entri ni..

:)

mohon follow ur blog

green yg gorgeous said...

alhamdulillah..berdakwah secara damai..nice entry.good video

Azmi said...

singgah sini...
tak leh nak tgk video ni....

maiyah said...

harus.. tutup daderrrr :D

http://blogobo.com/ said...

bagus betul.. kan bagus kalau semua pompuan pkai cmtu..
-------------------------
hye.. jemput ke website baru saya..
http://blogobo.com/

thanks.. kalau baik hati buat la post di blog anda tentang webiste sy..

sue@p.l.e.i.a.d.e.s said...

pndai cik nisah..mekasih.. nk pkai jugak ah pasni.. ehem.. cik dayang jadik model la plak..haha

HonEyBuNNy said...

selamat bercuti....;-)

M a W a D D a H said...

hahaha..kelako lak rase tengok video nih..hikhikhik

I*K*T*I*R*A*F said...

eszol :

saboo saboooo :P

I*K*T*I*R*A*F said...

cHoCOLaTe:

bolehh!! kali ni ko nak jadi ape pulak? tepung? hahahhaha :D

I*K*T*I*R*A*F said...

ct kamila:

mekacih! kenyit mata balik! LOL

I*K*T*I*R*A*F said...

Ms. Dyla Qistina :

okehh!! sila silalahh! :P

I*K*T*I*R*A*F said...

Fakhrur Razi berkata :

baru syiokkkkk! :P

I*K*T*I*R*A*F said...

Midi & Sue :

sekarang jugak view! :)

I*K*T*I*R*A*F said...

anamizu :

nak?? nakk?? hahhahahah

I*K*T*I*R*A*F said...

sekamar rindu ;

silakannnnnnn :)

I*K*T*I*R*A*F said...

green yg gorgeous :

alalalalala,mane ade.btw,thanx ya! :D

I*K*T*I*R*A*F said...

Azmi :

takde ape pon.nak belajar jgk ke? hauhuahauhuaua :D

I*K*T*I*R*A*F said...

maiyah :

harusssssssssssssssssssss :P

I*K*T*I*R*A*F said...

http://blogobo.com/ :

okeyyyy! sekarang jugak view! yes! :D

I*K*T*I*R*A*F said...

sue@p.l.e.i.a.d.e.s :

HAHHAHAHAH.dayang model tak berbayar.::P

I*K*T*I*R*A*F said...

HonEyBuNNy :

selamat juge! :)

I*K*T*I*R*A*F said...

M a W a D D a H :

gelak lah! awet mude owh.kahkahkahkah :P

raazak.mohd said...

apedaa misai masuk mulut,hahaha

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails