Monday, February 7, 2011

malu.shy.

Assalamualaikum n hi all~



Nampak? Nampak? kalo jual dapat 50 ringgit nih! lol XD

Ohhh hari ni hari yang tak berapa best.Kenapa? Semalam dah la stuck dalam jam.Kaki macam nak tercabot bawak keta manual.Kalau clucth boleh cakap,sure beliau meraung-raung sebab kene pijak-pijak!kehkehkehkehkeh.ok serious balik! *muka serious* entri sedih-sedih mana boleh gelak!! :P  Ok,dah penat-penat drive dari Gerik,Perak ke Upm,badan pulak rasa lemah,lesu.Malamnya tak boleh tido.Setiap setengah jam pegi toilet.arghhhhhhhh~

Pagi ni? ohhh masih cuba ke class.Tapi ingatkan lepas,rupanya tewas di tengah jalan.Mintak Dr keluar awal pegi PKU.Sampai-sampai PKU,dapat Dr bilik no *.Bila tiba giliran,masok.Bila bukak pintu,nampakla Dr tersebut.Lelaki.Iranian *kot*.Yang pasti,bukan orang Melayu.Aku duduk.Dia tengok.So,aku mulalah mengadu apa yang sakit.

AKU : Errr,Dr I feel dizzy like almost all the time.  Aku stop! dia tengok lagi.so aku teruskan je lah.
AKU : I had stomach ace and frequently go to the restroom.about every 15 to 20 minute it will start "knock" my tummy.    *dalam hati menyumpah sebab dapat Dr Iranian* -____-"

Yang pelinya,Dr ni sikit pon tak mencelah ape aku cakap.So,aku pon teruskan lahhh.Siap buat gaya bagai.Tak boleh blah! kahkahkahkahkahkahkah! ehh silap silap tak boleh gelak! gulp. Aku bukan ape,takot die blur je ape aku cakap.Sebab,semenjak aku masok bilik die,aku nampak nurse tu pon communicate macam susah-susah.Tunjuk sana tunjuk sini.Yes,he is a doctor.Tapi mana lah tau kan,dia Dr Iran yang baru diimport ke Malaysia keee.So,aku pon sambungla sikit lagi,


AKU : It just some sort of hydration I think.and I didnt sleep at all last night.Oh ya,im also feel like want to vomit but I just cant although I force to.Its hurt sometimes.why is it doctor?

Pastuuu,DR tu pon cakaplaaaaaaaaaa...

DR : OHHHH ADA SAKIT-SAKIT PERUT TAK?  *dalam hati, "lek luuuu lek luuuu coool kot-kot tu je Bahasa Melayu yang dia tau"
AKU : Yes.Like almost all the time. * muka selamba lagiiii*
DR  :  Ohhh ok.saya bagi awak ubat bla bla bla.makan 3 bijik sehari.blaaa blaaa blaaa blaaaa.awak makan ikut kesesuaian.kalau perlu, makan ok? blaaa blaa blaaa balik kampung tak? seronok cuti? awak fakulti ape?

@#%^&*(!! Time ni aku rasa muka macam dah tebal 8 juta inci!! Rasa nak bunuh diri pon ade! Gilo speaking bagai.Body language tak payah cakap lah! Padahal reti je Dr tu ckp melayu! wuwuwuwuw Fasih lagi! Patutla nurse die keluar dari bilik! Tu sure tak tahan nak tergelak-gelak ah tuuuu!!  wuwuwuwuwuwuw maluuuu maluuuu maluuuuuuuuuuuuu T_______T
Dr ni pon! nape tak cakap awal-awal.wuwuwuuwuw maluuuuuuuuuuu -_______-"

sesekali letak gamba takde kene mengena stylo la jugak! -_____-"


pssssst: Kan tak pasal-pasal dapat MC sehari. Ishhhh!! susah-susah je lahhhh DR Iranian tapi reti cakap Bahasa Melayu siap fluent lagi kalah Maher Zain ohhhh oh nasib baik jugak DR nih dah boleh dikategorikan tahap bapak kalo tahap abang lagi maluuuuuu hekhekhekhekhek! :P

Tuesday, February 1, 2011

GADIS PERAK PRODUCTION presents....

Assalamualaikum n hi all~ (:

Ape dia GADIS PERAK PRODUCTION? Ohhhh tu nama group kiteorang untuk esaimen video 1 minit *tapi shooting 1 hari*  class Dr Jaya. Kenapa GADIS PERAK? Sebab, kami berdua berasal dari PERAK!!!  KEJORR YOPP KEJORRRRRRRRR!!!!! *kibar-kibar bendera Perak*   -____-"

Untuk esaimen kali ni,kiteorang ditugaskan buat video yang theme dia "jealousy".Jalan cerita dia simple. Ada 2 orang budak jeles tengok seorang gadis nih cantik gile.Pastu diorang simbah dengan asid.Tragik kan? HAHHAHAAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHA *pegang asid*

Entri kali ni just nak share konon-konon ala-ala behind the scene laaaa.hehehe :P dah la time ni demam bagai.Berlakon pon terbatok-batok. (+__=)

HAHAHAHA.geli tak? geli tak? ni konon-konon effect kene simbah asid la konon.tu sebenarnye tisu direndam semalaman dengan liquid foundation MAC sape ntah! oh,btw ni Wawa.beliau main character dlm video ni. :)
Ni laa orang-orang kuat GADIS PERAK prdoduction.untuk projek nih,aku couple dengan si Faizah.Beliau belah kanan sekali. :) somel-somel kan kawan aku?  *mereka2 ini sudah berpunya.harap maklum* :P


Lagi gambar orang-orang kuat belakang tabir. *muntah*

Dari kiri,Nik Musaini,Faizahaishah,Han. :P



Aku selitkan sikit video diorang.kenal-kenal sket dengan mereka-mereka niii.Meh tengok mehh.kot-kot ada pengarah yang nak cari pelakon tambahan untuk watak tukang tuang air ke,tukang sapu sampah ke,tukang lalu lalang belakang hero ke,jangan segan-segan contact diorang nih! HAHAHAHA :P


video




pssttt: sebenarnye nak masukkan video yang dah siap tuu.Tapiiiii i malu!!
             kang tak pasal-pasal pemes orang mintak sain kang sebab
             belakon best sangat susah pulak kan?! *nah pisau bunuh diri !!*

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails