Tuesday, February 1, 2011

GADIS PERAK PRODUCTION presents....

Assalamualaikum n hi all~ (:

Ape dia GADIS PERAK PRODUCTION? Ohhhh tu nama group kiteorang untuk esaimen video 1 minit *tapi shooting 1 hari*  class Dr Jaya. Kenapa GADIS PERAK? Sebab, kami berdua berasal dari PERAK!!!  KEJORR YOPP KEJORRRRRRRRR!!!!! *kibar-kibar bendera Perak*   -____-"

Untuk esaimen kali ni,kiteorang ditugaskan buat video yang theme dia "jealousy".Jalan cerita dia simple. Ada 2 orang budak jeles tengok seorang gadis nih cantik gile.Pastu diorang simbah dengan asid.Tragik kan? HAHHAHAAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHA *pegang asid*

Entri kali ni just nak share konon-konon ala-ala behind the scene laaaa.hehehe :P dah la time ni demam bagai.Berlakon pon terbatok-batok. (+__=)

HAHAHAHA.geli tak? geli tak? ni konon-konon effect kene simbah asid la konon.tu sebenarnye tisu direndam semalaman dengan liquid foundation MAC sape ntah! oh,btw ni Wawa.beliau main character dlm video ni. :)
Ni laa orang-orang kuat GADIS PERAK prdoduction.untuk projek nih,aku couple dengan si Faizah.Beliau belah kanan sekali. :) somel-somel kan kawan aku?  *mereka2 ini sudah berpunya.harap maklum* :P


Lagi gambar orang-orang kuat belakang tabir. *muntah*

Dari kiri,Nik Musaini,Faizahaishah,Han. :P



Aku selitkan sikit video diorang.kenal-kenal sket dengan mereka-mereka niii.Meh tengok mehh.kot-kot ada pengarah yang nak cari pelakon tambahan untuk watak tukang tuang air ke,tukang sapu sampah ke,tukang lalu lalang belakang hero ke,jangan segan-segan contact diorang nih! HAHAHAHA :P






pssttt: sebenarnye nak masukkan video yang dah siap tuu.Tapiiiii i malu!!
             kang tak pasal-pasal pemes orang mintak sain kang sebab
             belakon best sangat susah pulak kan?! *nah pisau bunuh diri !!*

30 comments:

♥ nana i am ♥ said...
This comment has been removed by the author.
♥ nana i am ♥ said...

ewwwww~ menakutkan betol tengok tisu yang direndam liquid foundation MAC sape ntah tu..hehehe~

Robot | Sakti said...

nak sain.

grrr..:)

Robot | Sakti said...

nak sain.

grrr..:)

Azmi said...

wow....giler siap ada produksi sendiri lagih...wow3

Imran nyambek said...

power siot

L-mi Redzz said...

cba mskkn video yg dh siap 2..nk tgk gak, hebat ke x?? hhehehe...mcm best je..na tau skli david teo o ahmad idham terbaca blog ni, trs jd plakon.. hahhaha..

NOOR FATIN said...

kalau pengarah terkenal tgk, mesti dia berkenan. hihi

Hanis MY said...

Haa kreatip betul buat mekup terkena asid tu wahh ada bakat nih..i loikee hehe...akak folo sini...

fathiah said...

ala... xleh tgk video tu... tenet cam ciput laaa. aduh... mesti best kan :)

fathiah said...

ala... xleh tgk video tu... tenet cam ciput laaa. aduh... mesti best kan :)

E.d.Y said...

haha..terbaik tu..power2

tengkorakemas said...

sila datang ujibakat di Istana Budaya sekarang!! XD bermula dari teater dulu he

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

creative. enjoy the scenes then:)

hiro said...

keh3..terbaik..certot..cerita ketot.

nub said...

haha. uiyh ang dak canselor ka?

Mohamadazhan hjDesa said...

haha, terbaik! bakal meletop 5tahun lg.haha

anamizu said...

uihh efect kemain kretif! hik3

recent post : |PILIH KASIH perlu ke???|

Lelaki Ini said...

cumel sgt2!

Afzainizam said...

… ....Gong Xi Fat Coi……..
┏〓〓┓┏〓〓┓┏〓〓┓
Wish you healthy always
┗〓〓┛┗〓〓┛┗〓〓┛
....lllllll........ lllllll .......lllllll....
Salam dari kami…
http://firestartingautomobil.blogspot.com
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

woooooo ni kalau Dato Yusos Haslam tau ke David Teo ke.... mau dia ambik ko jadi pengarah filem diorang tau......

maCy said...

na tgk vid y da siap. tehee

h A n Y S said...

ala ala ala alaaaa...
nak tgk video yg dah siap tuu..plisssssss *kelip2 mata, mulut muncung*

kiahkiahkiah~
;p

Afzainizam said...

۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞
Saya menyeru kepada semua sahabat untuk sama-sama kita berdoa bagi keselamatan dan kesejahteraan para pelajar dan rakyat Malaysia di Mesir.Semoga Allah swt melindungi mereka semua dari segala malapetaka dan bahaya
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞

naz said...

hahahaha. nak epsiod sambungan

Anonymous said...

hahahahahahaha.tunjuk ah wehhhhh

Anonymous said...

hahahahahahaha.tunjuk ah wehhhhh

Wan Gerrard said...

hhehehe terbaik gak..:P

Raji berkata said...

bestnyer ad assignment cmnih owh
hahaha

Hanisah Safian said...

♥ nana i am ♥ :

LOL.lengkapnye ayat tersebot! hahahahhaha :P

Tai said...

haha. uiyh ang dak canselor ka?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails