Tuesday, January 31, 2012

26 January

Assalamualaikum :)



Usia sudah makin meningkat
Angka naik satu tingkat
Tanggungjawab bertambah berat
Tapi amalan masih cacat
Amanah makin hebat

errr, kahwin? dah nak dekat! muehehehe *panggggg!*  T______T


26 January. Ada dua events penting dalam hidup aku. Yeah, firstly sebab birthday aku lah kan? and secondly, it is also my parents anniversary! heyyy hooooo!! Bayangkan, tengah-tengah sambut anniversary, dapat pulak baby! perghhhh nanti kawin nak buat cenggini jugak lah! Tiru mak abah aku! yesss yessss I will ! I willllllllll !! *panggggggg!*

Tahun ini sama seperti sebelumnya. Bahagia :')


Errrr aku tak tahu kenapa bila upload pic ni die senget.padahal dah rotate.takpelah,aku kan noob. Btw thankyouuuu mak abah for the cake! :)

 



Sayang kakak aku sebab dia semangat buat nombor tu guna sos Thousand Island walaupun buruk gila. haha

And..this is from the precious friends! thankyouuuu banyak-banyak korang! *errr lilin sebatang menandakan aku masih budak under age! muehehehehe *booooo!* fine.

Well,bila birthday haruslah ada scene suap-suap kan? kehkeh Thankyouuuuu Zal,Farhana,Aisyah,'Aqilah! :)




And... Buat dua insan paling dicintai sampai syurga, selamat ulangtahun perkahwinan mak abah! Moga sentiasa bersama, bahagia sampai bila-bila.


Pasangan ni selalu curi-curi pegi dating! haha


Dan semoga Mak Abah senantiasa di bawah lembayung rahmat-NYA. amin




Thankyouuuu banyak-banyak mak abah for everything! Melahirkan,membesarkan,menggemukkan,eh,membagi makan,memberi duit poket,membasuh baju,memarahi -__-',membantu dalam kesusahan,membelikan barang-barang,membaik pulih basikal yang selalu rosak masa kecik-kecik dulu,menghantar pergi sekolah,menghantar pegi hospital sebab terseliuh tangan main tarik-tarik selimut bajet naik tikar terbang,memeluk bila menangis balik sekolah sebab kena kejar anjing,=__=,membayar duit yuran,and so much more! thankyouu thankyouu for having me as your daughter. I LOVE YOU. dah. you know me well enough.kan mak? kan abah? :)


pstttt: Thank youuuu thank youuuu thank youuuu for the prayers and beautiful wishes. May ALLAH bless all of you. amin.































19 comments:

Anisa Hang Tuah said...

hanisah..happy bornday :)

♥ MiszQila ♥ said...

kehkeh mohon cepat2 kawen :P hihi happy besday again :) love u more my friend :)

PinQib said...

wahhhhhhhhhh.. HB laaaaaaaaaaaaaa =)
hehehe.. smoga pnjng umur dn murah rezki.. =)

hee.. ddap dap kek ni

Khairul Azmi said...

hehe tiap2 tahun memang kena tambah eh umur kita?

Syazwan Che Deraman said...

amboi.
hehehe.
sedapnya...

cik CT said...

hepi belated besday awakkkk...may god bless u..:]

cik CT said...

hepi belated besday awakkkk...may god bless u..:]

Scribbling Butterfly said...

I was here

♥ nana i am ♥ said...

happy birthday hanisa :) may Allah bless ya!

Edy Zaidi said...

happy belated birthday to u & happy belated anniversary to ur parents...:)

nik rosmawati said...

happy bday day dear.moga apa yg di impikan jadi kenyataan

h A n Y S said...

happy belated bornday nisah~! xD

kayna said...

wahhh... happy belated birthday... semoga kahwin cepat, and ada anak cepat... sama anniv eh? hahaha

maCy said...

ayt atas dah buat sentap. hb jgk. same bulan kite :)

nub said...

pandainya depa curi2 dating. kalah budak2 muda. =)

selamat hari beranak. belated

Ain Zulaikha said...

Happy belated besday :)

wanabee said...

assalam ,

alala..sweetnyaa :D

L said...

semoga bhgia...=D

Gadis Kampung said...

happy besday..semoga oanjang umur dan cpt kawin ye..jemput ke blog GK http://beadbroochgadiskampung.blogspot.com

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails