Monday, May 10, 2010

kita cuci mata mahu? Jom!

Assalamualaikum.

Tuk..tuk..tuk.. *bunyi ketukan pintu* (-.-")
Hello!! anybody home?? dont hide from me.I can see u.kehkehkekeh (kalau ada orang,ini ditujukan utk kamu,kalau tak ada sesiapa,abaikan.maluuuu!)

Hari ni tengah sibuk mencari resepi cheese cake.Cari je,yang buatnye mestila bonda tersayang.hehehe.

Sambil-sambil tengah komited cari resipi kek ni,terjumpa pulak Puan Google.Dah tu ape lagi,macam-macam la jadi!

Entri kali ni tak mau sedih2 lagi *perasan tak entri saya selalu sedih je?*. Tapi bukan sengaja,dah cerita sedih,mestila entri sedih.Takkan la pulak cerita sedih,entri hepy-hepy.kan? kan? 

kali ni,saya nak share gambar-gambar kek yang pelik-pelik, mungkin kesan daripada idea pelik yang muncul di otak pereka-pereka kek yang suka buat kek pelik-pelik.Pelik kan? Macam-macam hal! pelik..pelik..

Ok,masa nampaknye mencemburui kita.-abaikan (-.-")

Jom.kita tengok gambar-gambar hasil ikhsan Puan Google.


brammmbrammbrammbrammdrummdrummdrummmmm * ini bunyi drum*


Tadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!



aaaaaaaa.ehem.ehem.ada sesiapa mahu?


alolooo.sape sanggup makan "baby" comey ni?


Oh! kek kasut cantik! jangan ada yang terpakai udah. kehkehkeh. :D


Ini kek kawin.Nak tengok pengantinnye?


Tadaaaaaaaaa!! serupa kan? berapa ribu la ni...


Sape-sape bagi ni kat aku,putus kawan! huahuahuahuahua.



Tuan-tuan dan Puan-puan,juga cik-cik,ini bukan handphone.ini kek oke!


and this is not a camera,this is cake people!


Oh..ini bukan konsul mainan tu,ini KEK jugak.. :D


Adoiiiii...ada ke orang sanggup makan ni? yeeekssssssss~


hiiiihiiiiihiiiiii*mengilai nada hantu* yaaaaa."saya hantu kek.hiihiiihiiii" *masih nada hantu*


uwaaaaaaa..Tak sanggup tengok "mereka" kena baham!





fuhhh.laju pulak line ni.cepat je upload gambar..kehkehkeh. :)



Ok,sampai sini dulu.sekadar melunaskan tanggungjawab untuk mengupdate blog dan buang-buang sawang yang dah makin banyak.

Jumpa lagi ya! (^.^)



2 comments:

ZARA said...

geli doh tgk kek yg mengarot2 tu

I*K*T*I*R*A*F said...

ewwwww jugak.kehkehkeh :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails