Friday, June 25, 2010

OH! noooooooo!<<< tajuk paling poyo.tak dapat cari idea. (--")

Assalamualaikum w.b.t :)

Hello? apa khabar mu di sana? lama sudah tak berjumpa.kehkehkeh.

Hari ni dah 25.6.2010.Maksudnya,dah hampir 2 bulan saya bercuti dekat rumah terchenta ni.Dan, bermaksud juga,tinggal beberapa hari je lagi nak balik UPM balik.alahai.malasnya.malas.malas.malas.malas.

Mak! Abah! Nisah tak nak balik.nak duduk kat rumah.tak pun suruh UPM pindah sini.wuwuwuwuwu.

"mengade kau! dulu kata nak sangat masuk U,sekarang jangan nak malas-malas" bisikku kepada diriku sendiri.

Before cuti,
"ish! balik ni nak kena diet ni.tak boleh makan banyak-banyak.badan dah macam tong drum! Ingat,,DIET!"

After cuti,
"mak,ooo mak.nak bubur ayam."
"mak,nak laksa"
"mak,nak tomyam"
"mak,nak lala".lalalala. huh! hancusssssssss.!

dulu time kecik-kecik,dekat sekolah kan ada buku biru kan.Ala,bukan rekod kesihatan pelajar.sure korang pun ade kan? saya ingat lagi,dekat ruangan komen ibu-bapa,mak saya tulis
"kurang selera makan"~ bahahahahahaha.gelak guling-guling aku baca.Tapi betol,dulu saya cekeding je.sekarang je dah cekedong.
Dulu,bila timbang berat je,mesti saya antara yang teringan.Tapi time tu tak la bangga mane pun.budak-budak lagi!

tapi, SYUKUR, kurus-kurus saya,tak ade la sampai kurus macam ni:

oh! kesian beliau.saya rasa beliau kekurangan zat.

SYUKUR,bukan juga kurus begini:

                 oh! beliau tak sexy lagi.tidak.tidak.


daaannnnnnn! hah ini pon penting nih! segemOk-gemOk saya,tak adalah sampai begini:

err,jom kite diet sama-sama.Jom? jom?

dan,tak juga begini:

kesiannye beliau.susah nak bergerak.ape lagi berlari!

SYUKUR. :)

fuuuu.Masih bersyukur.dipanjangkan usia,disihatkan tubuh badan.ye,ye saya mengaku,as wanita,memang kami mengidamkan pinggang yang ramping.Tapi,bukan begini yehhhh::

Lihat pinggangku,rampiiiiiiiiingkan? awwwww!

"Eh,entri ape ni? ceh! dah nak habis baru tanya?" kata diriku kepada diri sendiri lagi. (--") entri ni sebenarnya tak bertema,tak bermotif.sekadar berkongsi cerita dengan kamu barangkali.jangan marah-marah ya? sebabbbbbbbb



ish! aku rase aku nak kena berhenti sebelom aku merepek meraban lagi nih!

amboi! sape kate aku gemok tu,meh sini meh! ceh! tak nak mengaku lagi tuuu.

okla kengkawan,
nak pegi jogging ni,
lepas tu nak pegi angkat berat.bahahahahaha~

c ya!

13 comments:

eqbalzack said...

abg eq suka banner Universiti kat sebelah tu...hehe

naz said...

haha hey masih montok la kamu :)

MiE MaeL said...

hehe... Ayuh kembali ke sek0lah..hehe

Sophia Rani said...

wah wah wah..
sama la mcm aku..
niat before cuti tu...
ni da abes cuti pon tak kurus2 lagi.. hehehe..

btw, serius takut tgk pic org over gemok tu.. gagaga

I*K*T*I*R*A*F said...

eqbalzack : suke eh? silalah amik.hehehehe :P

I*K*T*I*R*A*F said...

naz: eyhhh kamu.mana ade.mana ade.lalalalala~

I*K*T*I*R*A*F said...

MiE MaeL : tidak.tidakkkkkkkkkk!!

I*K*T*I*R*A*F said...

Sophia Rani : ecece.ko dah kurus laaaa. :)

Puteri Dyla Qistina said...

takut tengok pinggang ramping gile, time ni mmg rase syukur bebeno kos tak cam tu~ :D

>_< uw awak tak gmuks!

E.d.Y said...

rampingnye..hehe

I*K*T*I*R*A*F said...

Husna : I sayang u lebehhh la. :)

I*K*T*I*R*A*F said...

E.d.Y : kan? rampingkan? bahahahaha :P

starsyeea said...

salam...yang! :)

ha'ah, lama ku senyap kan...thanx sbb pasan, hehe...nanti lama2 sikit ku try aktif semula...

adik dh jumpa. ada kt kampung skg. alhamdulillah, semuanya baik je...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails