Friday, January 20, 2012

hello? anybody there?


errrr Assalamualaikum! kenal lagi blog ni? T_T

Banyak cerita nak dikongsi. Tapi badan ni malas berpeti-peti!

Last entry was like 8 month ago?!  T___T Nak lagi specific? sure do. 31.5.2011, jam 4.17a.m! chill, tak cukup setahun lagi pon. lalala (T___T)

errr sebenarnya hari-hari pon bukak blog ni. Nak update, tapi tak ter-update-update! heh. tengok Nuffnang je kadang-kadang, cukuplah beli selipar jepun 2 pasang. kehkeh.

Tak tahu nak luah rasa hati, errr nah gambar jadi ganti! 

konon-konon dulu nak update pasal the great, blast beginning of the new sem lah, tapi tak jadi =__='



konon-konon dulu nak update banyakkkk pasal theater. FYI, theater ni salah satu course, bukan sesaje nak ambik yee but again, tak jadi =____=







konon-konon dulu nak update pasal family vacation. tapi ehem, tak jadi T___T



errr ada lagi konon-konon. tapi macam tak mampu nak update je malam ni sebab line tak power! (alasan) =___=

psss: esok lah sambung konon-konon Part 2! yesss esok sambung!! esok sambungggg!! *cheers*... zzzzzzz

16 comments:

ANA D said...

sinngah dan follow sini..mcm kenal..ehehehe

I wong (依之汉) said...

letak gambar dan caption pun sudah memadai~

mie said...

ok la tu...
letak gambar pun jadi..
janji berupdate..
eheehheee

saya_arief said...

tajuk entry ni kene tukar la..
haha. tukar jadik "konon-konon".
;p

Anonymous said...

kau dah tukar layout! arghhhhhh

[sutera kasih] said...

sama ahhh...nk update, idea dh byk ni tp bla dh stat nk taip, hilang la pulak...x beupdate la jwbnya huhu

[sutera kasih] said...

sama ahhh...nk update, idea dh byk ni tp bla dh stat nk taip, hilang la pulak...x beupdate la jwbnya huhu

sekamar rindu said...

salam..

singgah sini di pagi hening baca entri..:)

yad'z said...

ok lah tu... ni dah update dah.. takmoh malas2 yea.. =)

fYZa said...

jum bwat geng malas update blog,,kehkeh

Anonymous said...

oii!

birthday!

HAHAHAHAHAHAH

[z@ck] said...

pergh.dekat setahun menghilang.kemanakah anda selama ini????

L said...

huhu layan gambar2.. zazzzz huhu

nik rosmawati said...

cantinya gambar :)

L said...

biler nk hupdate lg nih

jom hayati..=)
lolz-l.blogspot.com/2012/01/amanahnyer-sahabat-rasulullah.html??

PinQib said...

huuuuuuuuu.. budak tesl eh.. kami budak3 met
hegheh

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails