Tuesday, July 13, 2010

Kembali ke sekolah!

Assalamualaikum. :)

Lama tak jumpa kan?

Entri kali ni ringkas, dah nak pegi class.curik-curik online kejap.sebab pagi-pagi macam ni,line laju macam keretapi.

sory lama tak update.Bilik top,line sangat-sangat limited.Tapi,walaupun bilik ni line tak berapa nak ok,tinngi pulak tu,tapi viewnya cantik bangat sih! Boleh nampak Menara Berkembar Petronas atau lebih dikenali sebagai KLCC.Turut kelihatan dari bilik ini ialah,Kota Keriangan Genting Highland ok people! hahahah.-Ayat orang sewel seminggu tak online.ngeee~

pssssst: rindu nak jalan-jalan dekat blog korang semuaaaaaaa! nanti ada masa,saya jengah! terima kasih jugak pada yang sudi view blog picisan ni walaupun tiada entri baru.Terharu! :)

Jumpa lagi ya?





misi terbaru: Nak pegi goda kakak lah! "kakak ku sayang lagi comel, adikmu nak berokbennnnnnnnnnn boleh?"! :D

17 comments:

Abd Razak said...

Salam ziarah...

Moga sihat hendaknya

Azwandy Bin Muhamad said...

SALAM...

Sudah berupdate ye...hehe...

E.d.Y said...

wow..view yg mmg best

BalqisShafiqa said...

salam ziarah.
ni mesti ada orang usya kan. hehehehe. :D

Sophia Rani said...

nak berokband yer.. aku pon baru beli berokband ni.. hehehe

naz said...

akak bagi lah adik berukbang haha

maCy said...

nah.. berok band! hehe

I*K*T*I*R*A*F said...

Abd Razak : wasalam :)

terima kasih atas doanya.

I*K*T*I*R*A*F said...

Azwandy Bin Muhamad : Ha ha :D tu la pasal.Nak kena bangun pagi2 on9.kalau tak,jem terok! :P

I*K*T*I*R*A*F said...

E.d.Y : kan? kan? sila jangan jeles eh? Ha ha. :p

I*K*T*I*R*A*F said...

BalqisShafiqa :wasalam. :)

erk! usha?? usha ape eh? hehe.sory,agak blurr di sini. :P

I*K*T*I*R*A*F said...

Sophia Rani : Ha'ah..nak! nak! ko blanje boleh? haha :P

I*K*T*I*R*A*F said...

naz :ha'ah kakak.jangan bagi berok tgh berkubang udahhhh! :P

I*K*T*I*R*A*F said...

maCy: mane macy? nak! nak! :D

Hasrol Nizam said...

macam best je dari bilik dapat tgk semua tu..wahh..

Dari gopeng ke taiping. oh kisah bas lompat

Affan Ruslan said...

yeah, good luck.
Salam ziarah.
First time dtg blog ni

NICK IRFAN said...

wah! bestnyer kt tmpt tinggal akak tu yer... eh! tetiba pggil akak? awk umur brapa? sy 20 msti awk tua lagi ni... hmm.. have a nice day..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails