Thursday, December 30, 2010

kat kedai nih,kalau order kuetiaw(betol ke ejaan ni) tomyam,dapat free gift cacing owh!!

Assalamualaikum n hi all~ :)

"kruekk..kruekk.kruekk".Ini bunyi perot.Lapar macam dah tahap kebulur padahal baru bape jam tak makan.  -_____-" . Dengan pantas,order lah kuetiaw(abaikan ejaan) tomyam.Mangkuk besarrrrr punya! Udang besarrrrr punya! sotong besarrrrrrr punya! duit pon besarrrrr punya.Tapi takpe,lapar punye pasal,tak kesahlah.

"slrrppppp" hirupan pertama.(ish! sedapnyeeeeee.nak rase?*sambil tolak2 mangkuk pada kakak.takmo sudah!)
"slrrrppppp" hirupan kedua.(nasib baik harga dengan rasa berbaloi. sedappppp! *kopek udang*)
"slrrrpppppp'' uhukkk uhukkk *tersedak (EH! APE NI?????)

pergghhhhhhhh  CACINGGGGG!!!!!    

Argghhhhhh!! ape nih! dah la lapar.ish! tak boleh jadi.Lepas tangkap gambar sebagai bahan bukti*muehehe*pergi cepat2 gerai makcik tu balik.Phewww nasib baik foodcourt hari ni tak ramai orang.Senang lah nak gadoh  tarik tarik rambot.*piiirahhhh macam berani*

sampai sampai je,halamakkkkkk kedai dah tutup! macam tau-tau je mak cik tersebut.sungguh cerdik beliau.Tapi takpelah.Redha.Mak cik,kot kot la kan mak cik terbaca blog nih kan*hahaha* takpe takpe saya halalkan duit saya.Tapi next time kan mak cik,jagalah kebersihan kedai tu sikit.boleh? takpelah,mak cik simpan je free gift mak cih tu eyh? 
-
-
-
-
-
-
-

Errr,mak cik.cacing nih mak cik basuh dulu tak sebelom campur dengan tomyam nih?ke makcik tumis? rangup ke kenyal rase die? LOL xD



40 comments:

h A n Y S said...

yewwwww~~~~ni betol2 punye kes ke kembar???!! pleaseeee say noooo~
hahahaa
btw, apa rasanye cacing tu ea?
hehe
;p

six.september =_= said...

yuckss

kompen takmau makan makanan camtu sebulan

♥ ♥ ♥ ctiey ♥ ♥ ♥ said...

yukkks!
cacing lol!

binatang yg paling aku geli!
paling fobia kat dunia!
tengok pixca pon nak menjerit!
yukksss!!!
kalau saya lah jd awk
da muntah ijau kt situ jugak!

Robot | Sakti said...

erkk..

terus kenyang

T__T

NOOR FATIN said...

erkk! auwww..

sy penah makan belalang dalam laksa >,<

naem glizzy said...

hye cacing! haha virus worm sungguh!

amiYo said...

yarkkhh..!!
gler ah..1st time tgk kueteaw(abaikan ajaan) cacing..!!
pengotor betol..boikot je kedai 2...huhu

Asrol Mania said...

wow... sedap tuh... tapi kecik.. gi balik kedai tu, suh mak cik tu letak cacing besar sket.. ckp kat dia, xda rasa cacing kecik2 nih.. wakakaka....

Sophie Al-yahya said...

euwwww~
tergamak cacing ni masuk dlm makanan tuh.

kesian cacing.owner dia yg patut dipersalahkan..!

E.d.Y said...

eee...g saman kedai tu cepat...

cakap " i see u in court "..huhu

Juwairiyah said...

eh kakkk. kne repot dkt Pejabat Kesihatan Daerah. lebih terperinci lg kpd food unit. heh. gitu r. kite mmg r bakal inspektor kesihatan. tp benda2 camni pon leh lupe. huhu

pastu bia dorg kne saman. suro dorg wat food premises inspection tau. huk3. bia kne denda segala haha

Mohamadazhan hjDesa said...

penambah zat tu.hehe

HonEyBuNNy said...

eeeeeeeeeeeeee geli...uwawwawaw

♥ nana i am ♥ said...

ewwwwwwwww~ kembang tekak tengok cacing tuh.hati hati next time okeh :)

NICK IRFAN said...

yg mne cacing susah nk beza la... hehehe

wahida said...

gelinya tgkkkkkk...eeeiii...
err, salam kenal...saya dah follow, kalau sudi follow me back k!!

Hanisah Safian said...

h A n Y S :

betul la kembar.bukan cobaan! :P
huishh,tak sempat nk telan lah! hahahahahahahhahaha *pengsan*

Hanisah Safian said...

six.september =_= :

kompem~

Hanisah Safian said...

♥ ♥ ♥ ctiey ♥ ♥ ♥ :

keji kan? keji!!

Hanisah Safian said...

Robot | Sakti :

pehhhh nak buat macam tuh jugakla.boleh diet.tgk gamba jeh.hahahhahaha XD

Hanisah Safian said...

NOOR FATIN :

LOL!! belalang dalam laksa? comel jee.hahahah

Hanisah Safian said...

naem glizzy :

sungguh!! :P

Hanisah Safian said...

amiYo :

hakhakhakhakhak.saket perot bace komen nih.:P

Hanisah Safian said...

Asrol Mania :

idea apekah ini? haha :D

Hanisah Safian said...

Sophie Al-yahya :

sian cacing.beliau tak besalah.hahahha

Hanisah Safian said...

E.d.Y :

baik! baik! lalalalalalal~ :P

Hanisah Safian said...

Juwairiyah ;

-
-
-
-
-
-
-
-
*terdiam* dengar pakar berbicara.hakhakahk:P

Hanisah Safian said...

Mohamadazhan hjDesa :

nak? amik lah! :P

Hanisah Safian said...

HonEyBuNNy :

nah baldi nah! haha

Hanisah Safian said...

NICK IRFAN :

haipppp!! tengok betol2 lahhh! hahahah XD

WaNie^^ said...

geli den...uhuhu~

tengkorakemas said...

fuh...speechless..

kalau gerak2 cacing tu masa tu lagi seriau..(mcm dalam movie)

ish..bahaya betul tak jaga kebersihan..bahaya pada pelanggan terutamanya..

tengkorakemas said...

oh selamat tahun baru k, sowi lambat singgah..TE demamla..

Raji berkata said...

pergh
cmner kau bole tahu owh o.O
kalau ak cacing tu dh tmsuk tomyam sume yg msuk mulut jdi sedap jer
hohoho

shahjiehan said...

wow! tiptop..hahahha..

Azmi said...

nyum3....

MM said...

asenye tu bukan cacing cik nisah ~tp mcm bilis paling halus tue ~

Hanisah Safian said...

thanx semua! :)

Lauraytds said...

oh selamat tahun baru k, sowi lambat singgah..TE demamla..

Westznqk said...

six.september =_= : kompem~

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails