Tuesday, December 14, 2010

Nak tukar warna facebook? boleh jeeeee!

Assalamualaikum and hi semuaaaaaaa~ :)

Minggu ni rajin la pulak nak mengupdate blog nih! Biasanya, dua minggu baru satu entri.Tu pon kalau rajinlah. kalau malas malas tiga minggu nak dapat satu entri pon payah! tu pon letih perah sampai kering otak nak share ape dekat sini.maklumlah,orang tak berbakat memang susah dapat idea.kehkehkeh :p btw, aku respectlah pada blogger blogger yang hupdate blog sehari entah berape kali.rapat kaki, tabik, haikkkkk!!!

Entah kebetulan ataupun sekadar kebetulan or memang betul betul kebetulan tapi memang selalu sangat kebetulan *pangggggggg!!* errrrr entah kenapa sepanjang berblogwalking ni kan, mostly mesti cakap pasal fb.Apelagi,tak puas hati pasal profile baru yang menyusahkan and complicated tuh laa.sampai mencarot carot bagai.hahaha chiiiilllllll laaaa oke? kang pasal fb tak pasal pasal dapat darah tinggi kangggg.

Lepastu, ada la terjumpa ayat ayat yang lebeh kurang macam nih,

"lepas ni ape lagi nak ubah? colour tak ubah pulak"
"aku nak facebook warna pink!"
"takde warna lain ke kat fb?"
"oii macam macam nak tukar.tukar warna la pulak"

Heyyy heyyyy heyyyyy tawan-tawanku sekaliannnn sape cakap takde?? adelahhhh.Dah laaaama dah ada. korang boleh tukar macam macam warna yang korang suka! hijau,kuning,pink, etc. Macam nih:

kann? pecaya pecaya? ikot suke koranglah nak warna ape.macam biasa,click untuk boooooOOsarkan! sory lupe crop. =.="

Nampak? nampak? actually tempat yang diblurkan tu pon warna pink.kena blurkan kang diorang saman aku.HAHAHAHA.click untuk boOOOsarkan yo? again,sory tak crop T___T

Pada yang tak tau kewujudan bende alah nih,jangan risauuu! jom aku share ngan korang mehh.mehhh mehhhh mehhhh sini mehhhh.Bolehla besuke ria lepas nih.Tanpa membuang masa yang nampaknya mencemburui kita =.=",korang picit je sini:


muehehehehehehe~ mekasih mekasih!!.susah susah je puji.*muntah* :P
then follow je lah instruction die eyh? korang sume kan teror teror.selamat mencuba selamat berwarna warni dan selamat beramal!!

Sekian saja dari saya Hanisah Safian.kita kembali ke sri pentas! :)

64 comments:

Raji berkata said...

kalau kita tuka kaler lain org lain masuk profile kte tgk kaler sama ke dia tuka skali?

tengkorakemas said...

wah semakin meriah ye fb hehe TE takde fb, so tumpang tengok jela kemeriahan fb, tapi dunia blog ni pun meriah juga :D

PinQib said...

yeye... nak gak wana pink

anamizu said...

aah..kalo org yg x install bende2 tu view page kite,drg pon nmpk mcm yg kite nmpak gak ke kalernye??

Juwairiyah said...

hohh nice entry. like soploh kali! hehehe. tapi dah cukup okey jek warna putih biru neh. hehe. profile baru mcm hape jek hehe

hans said...

den nak biru putih juga
xnak tukar
hehehehehe

P/S : Nasiblah Ekau Menang Tony Fernandes! Kalau Tidak Memang Fobia Den Nak Naik Kapal Terbang!

P/S : Apabila Si Gila Bertemu Si 'Gila'! Hans Conan Menyiasat!

mie said...

fuyoo!!
pink colour..
heheee

E.d.Y said...

macam pelik je tukar kaler...huhu

zarifahmr said...

memang betol boleh tukar eh? hihi tapi dah terbiase dengan custom fesbuk yang sekarang ni so mebi mula mula macam janggal sket kot ek? kot nye laa huhuhu ;)

maCy said...

nk profile lama :(

Azmi said...

aku nak colurless boleh??

HonEyBuNNy said...

wah..cm best jek..nak cuba la....

iQapiQa said...

ohoho..mau cuba lah.tQ 4 sharing

Aweyn said...

baru tawuu fb ley tukar kaler cmni. tq for sharingggg :)

Hanisah Safian said...

Raji berkata :

tak tak.diorang tak nampak. :)

Hanisah Safian said...

tengkorakemas :

setuju!!

Hanisah Safian said...

PinQib ;

dah tau dahhhh.haha XD

Hanisah Safian said...

anamizu :

nope! diorang view macam bisa je.kita yg nampak.

Hanisah Safian said...

Juwairiyah :

setianye pada warna fb.hahahha :D

Hanisah Safian said...

hans :

alah naz,tukar la warna pink~ hekhekhekhek :P

Hanisah Safian said...

mie :

fuyoooooooooooo =.="

Hanisah Safian said...

E.d.Y :

mula mula memang macam pelik jugaklah! :)

Hanisah Safian said...

zarifahmr :

same je fuction nye.warna je lain.heheh :P

Hanisah Safian said...

maCy :

kannn? kannn?

Hanisah Safian said...

Azmi ;

erk!!?? tak jumpe lagi app macam tuh.hahah XD

Hanisah Safian said...

HonEyBuNNy ;

sila sila! :)

Hanisah Safian said...

iQapiQa :

welkam welkam :P

Hanisah Safian said...

Aweyn :

no halll lahhh! :)

hamzah ian said...

fb gua ttp buruk.. sob2..

NICK IRFAN said...

cantik jgk kaler lain ada x?

sekamar rindu said...

salam..

tq atas info ini..

Fyzal said...

mak aih.. meriahnya kaler FB .. hehehe.. ada di Gerik?

Ujang9897 said...

wow...pink kaler..hee

rathiqah azmira rosli said...

hai hanisah.tenz sebab saya pun baru tau pasal warna bleh tuka.hehe

♡ Sutera Kasih ♡ said...

merah jambu hehe

Afendi Othman said...

saya lagi suka plain color..tak berat nak load..hehe

✿ CikCimi said...

utk profile baru ke lame??
:)

Robot | Sakti said...

dah macam facebook kanak-kanak riang lak.

grrr...

btw.thanks:)

Hanisah Safian said...

NICK IRFAN :

macam macam adoooooo XD

Hanisah Safian said...

hamzah ian :

burok? muehhehe :P

Hanisah Safian said...

sekamar rindu :

wasalam.

most welcome :)

Hanisah Safian said...

Fyzal :

meriahhhhh!! ye ada kat Gerik :P

Hanisah Safian said...

Ujang9897 :

hahaha.yessssshhh pink pink :P

Hanisah Safian said...

rathiqah azmira rosli :

hi! :)

xpe,cubalahh!

Hanisah Safian said...

♡ Sutera Kasih ♡ :

jambu merah! LOL XD

Hanisah Safian said...

Afendi Othman :

eyh! tapinye tak tak slow pon gune benda alah nih! :)

Hanisah Safian said...

✿ CikCimi :

dua dua pon boleh cikcimi :D

Hanisah Safian said...

Robot | Sakti :

HAHAHAHAHAHHAH.kanak kanak riang?? :P

Sophia Rani said...

aku tetap setia dgn warna fb skrg.. hehhe

Mata Hati said...

tetap nak warna biru. kalau saya pakai kaler pink, habislah kena gelak dgn kawan2 fb

akubiomed said...

Aiseh saya tidak fesbuk cuma ada twitter. Takut nak pakai fesbuk sebab nanti addicted

azamhazril said...

saye buat lawatan berbalas ny..hahahaha..thnks sbb singggahhhhhh!
follooowww weh!

miyoshu212 said...

nak jemput2 kaler pink.... :D

aleen aiden said...

halamak..advance btol fb skang nih.hu3

NARDtheNERD said...

nak kekal dengan biru lahh...
ori beb. hehe

:))

FyZa said...

wow bes neh..nk try gak! ;)

Ain Zulaikha said...

hik hik hik, sy lagi suka profile kaler biru ni.. sebab dah biasa.. jgn lah tukar lagi FB, migrain melihatnye T_T

Encik Tikus said...

menarik wooo,, kena ushar kena ushar, keh keh

Un Phat Lee said...

tetiba gua rase macam nak tukar kaler blog gua jadi warna pink.ehe

six.september =_= said...

fesbuk baru memang macam haremmmm
nasib baik aku tak tukar..kahkahkah

Heidi Shafiq said...

klu aku pkai wane pink macho x? :P

usop said...

pink colour tu

Chekgu Anis said...

anda di tag!

http://anisfreezer.blogspot.com/2010/12/blog-teman-udah-setahun-ga.html

Wan Gerrard said...

cambest je..nak try la..cntik2 pink tu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails