Monday, October 12, 2009

haRi Yang Dinanti!! (*.*)

~~ 'hari yang dinanti' tu, 4 hari je lagi..cant waaaaaaaaaittt!!!!!! setelah 6 tahun tak bercuti bersama,, setelah 6 tahun tak jalan-jalan bersama,, setelah 6 tahun tak pegi laut sama-sama!! hari sabtu ni,kiteorang nak pegi holiday!!!!!!!! ~~walaupun assignment banyak tak siap ~~walaupun final exam just around the corner..huhu ;p rasa best sangat.. abah.. mak.. kakak.. kak ma.. aku.. (^,^) muzakkir,, and..adik.. kiteorang nak pegi pulau ape ntah.. p/s: mungkin pada sesiapa yang baca cerita saya ni, rasa saya ni poyo sebab benda ni pun nak tulis kat blog. tapi saya harap anda faham yang saya dah lama tak merasa situasi ni..saya rindu!! insyaALLAH, semuanya akan berjalan lancar.. doakan kami selamat pergi dan balik.. YA ALLAH, lindungi kami di bawah lembayung rahmatMU.. AMIN.. =) tak sabar nye!!!!!!!!! (^.^)

4 comments:

rHAzeS m0HamAd said...

selamat pergi dan selamat pulang....ameen...

NuRhAnIsAhSaFiAnShAhNuM said...

saudara rHAzeS:: time kasih.. amin.. =)

aliidrus said...

holiday mmg best besama k'arga..

Mimi Gonzalez said...

saudara rHAzeS:: time kasih.. amin.. =)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails